Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Lego Ninjago 70618 Movie 2 Destiny's Bounty

nieuw
201,86
Verzendkosten: 7,95
-
+
 • Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Appieshop.com:Klantbeoordeling Appieshop.com: (29)
Lego Ninjago Movie Destiny's BountyGa met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's BountyBouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapensOntdek het ultieme wapen (de laserpointer) en oefen je ninjamoves bij de dojo van WuHijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur2292 deligGeschikt voor kinderen van 9-14 jaar
 • Merk: Lego
 • Materiaal: Plastic
 • Type bouwstenen: 70618 - Destiny's Bounty
 • Lego-series: Lego Movie, Lego Ninjago Movie
 • Personages: Ninja
 • Lego-series thema's: Lego Ninjago Boot
productinformatie
bol.com zegt:bol.com zegt:LEGO NINJAGO Destiny's Bounty - 70618Ga met de ninja's mee aan boord van het vliegende schip van Wu! - van LEGO in de categorie Constructiespeelgoed.
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Ga met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny s Bounty! Bouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapens. Ontdek het ultieme wapen (de laserpointer!) en oefen je ninjamoves bij de dojo van Wu. Hijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja avontuur ! Inclusief 7 minifiguren: Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole.

Eigenschappen:
• Destiny s Bounty heeft 3 modulaire niveaus (het bovendek, de dojo van Wu en het middendek/de romp) en is voorzien van een tweekoppige drakenfiguur, 3 gedecoreerde zeilen, een slinger van lantaarns, 2 ankers om te hijsen en te laten zakken, een luchtpiratenhandgreep in de vorm van een schedel, 2 vaten en 3 kratten, de slaapkamer van Wu met een bed voor een minifiguur en een badkamer in de romp, een dojo met perkament, een trainingspop, 3 trainingswapens en verborgen wapens onder het dek.
• Wapens aan boord van de Destiny s Bounty: de laserpointer, 4 gouden sai s, 2 gouden katana s, 2 zilveren katana s, een kruisboog, een Black Stone Warrior zwaard, 2 gouden werpsterren en een luchtzwaard met gouden snijbladen.
• Wapens van de minifiguren: de staf van Wu, de 2 katana s van Kai, het zwaard met kwastjes van Lloyd, de pijl en boog van Zane, de speer met kwastjes van Nya, de stekelige strijdvlegel van Jay en de hamer van Cole.
• Accessoire elementen: 3 boeken, bezem, schep, grote telescoop, handtelescoop en 2 vishengels, Vermillion harnas, Garmadons skelethelm, Anacondrai schedelhelm, brief aan Misako, 4 vissen, 2 kaarten voor verzamelaars, een kaart van de NINJAGO wereld en een sextant.
• Speel allerlei spannende scènes na uit DE LEGO® NINJAGO FILM.
ASK-Bricks24.nl zegt:ASK-Bricks24 zegt:Ga met de ninja's mee aan boord van het vliegende schip van Wu!
Ga met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's Bounty! Bouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapens. Ontdek het ultieme wapen (de laserpointer!) en oefen je ninjamoves bij de dojo van Wu. Hijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur!
~ Destiny's Bounty heeft 3 modulaire niveaus (het bovendek, de dojo van Wu en het middendek/
de romp) en is voorzien van een tweekoppige drakenfiguur, 3 gedecoreerde zeilen, een slinger
van lantaarns, 2 ankers om te hijsen en te laten zakken, een luchtpiratenhandgreep in de vorm
van een schedel, 2 vaten en 3 kratten, de slaapkamer van Wu met een bed voor een minifiguur
en een badkamer in de romp, een dojo met perkament, een trainingspop, 3 trainingswapens en
verborgen wapens onder het dek.
? Inclusief 7 minifiguren: Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole.
? Wapens aan boord van de Destiny's Bounty: de laserpointer, 4 gouden sai's, 2 gouden katana's,
2 zilveren katana's, een kruisboog, een Black Stone Warrior-zwaard, 2 gouden werpsterren en
een luchtzwaard met gouden snijbladen.
? Wapens van de minifiguren: de staf van Wu, de 2 katana's van Kai, het zwaard met kwastjes
van Lloyd, de pijl en boog van Zane, de speer met kwastjes van Nya, de stekelige strijdvlegel
van Jay en de hamer van Cole.
? Accessoires: 3 boeken, bezem, schep, grote telescoop, handtelescoop en 2 vishengels,
Vermillion harnas, Garmadons skelethelm, Anacondrai schedelhelm, brief aan Misako,
4 vissen, 2 kaarten voor verzamelaars, een kaart van de NINJAGO® wereld en een sextant.
? Destiny's Bounty is meer dan 45cm hoog, 55cm lang en 17cm breed.
Speel allerlei spannende scènes na uit DE LEGO® NINJAGO® FILM™.
Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Lego Ninjago Movie Destiny's BountyGa met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's BountyBouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapensOntdek het ultieme wapen (de laserpointer) en oefen je ninjamoves bij de dojo van WuHijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur2292 deligGeschikt voor kinderen van 9-14 jaar
Toysgarden.nl zegt:Toysgarden zegt:
LEGO Ninjago Destiny's Bounty (70618)Bouw de enorme ninjatrainingsbasis van Wu: Destiny's Bounty. Dit zeer gedetailleerde model uit DE LEGO® NINJAGO® FILM™ bestaat uit 3 modulaire niveaus en is voorzien van een drakenfiguur met twee koppen, gedecoreerde zeilen, ankers om te hijsen en te laten zakken, een dojogedeelte voor ninjatraining, een badkamer en een slaapkamer voor Wu in de romp. Dit fantastische model bevat ook verborgen wapens, waaronder het ultieme wapen: de laserpointer. De set is inclusief 7 minifiguren met verschillende wapens voor extra rollenspelmogelijkheden.

Kenmerken LEGO Ninjago Destiny's Bounty - 70618
- Inclusief 7 minifiguren: Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole.
- Destiny's Bounty heeft 3 modulaire niveaus (het bovendek, de dojo van Wu en het middendek/de romp) en is voorzien van een tweekoppige drakenfiguur, 3 gedecoreerde zeilen, een slinger van lantaarns, 2 ankers om te hijsen en te laten zakken, een luchtpiratenhandgreep in de vorm van een schedel, 2 vaten en 3 kratten, de slaapkamer van Wu met een bed voor een minifiguur en een badkamer in de romp, een dojo met perkament, een trainingspop, 3 trainingswapens en verborgen wapens onder het dek.
- Wapens aan boord van de Destiny's Bounty: de laserpointer, 4 gouden sai's, 2 gouden katana's, 2 zilveren katana's, een kruisboog, een Black Stone Warrior-zwaard, 2 gouden werpsterren en een luchtzwaard met gouden snijbladen.
- Wapens van de minifiguren: de staf van Wu, de 2 katana's van Kai, het zwaard met kwastjes van Lloyd, de pijl en boog van Zane, de speer met kwastjes van Nya, de stekelige strijdvlegel van Jay en de hamer vanCole.
- Accessoire-elementen: 3 boeken, bezem, schep, grote telescoop, handtelescoop en 2 vishengels, Vermillion harnas, Garmadons skelethelm, Anacondrai schedelhelm, brief aan Misako, 4 vissen, 2 kaarten voor verzamelaars, een kaart van de NINJAGO® wereld en een sextant.
- Speel allerlei spannende scènes na uit DE LEGO® NINJAGO® FILM™.
- Destiny's Bounty is meer dan 45 cm hoog, 55 cm lang en 17 cm breed.
Jantjevanalles.nl zegt:Jantjevanalles zegt:Lego Ninjago Movie Destiny's Bounty
Ga met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's Bounty
Bouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapens
Ontdek het ultieme wapen (de laserpointer) en oefen je ninjamoves bij de dojo van Wu
Hijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur
2292 delig
Geschikt voor kinderen van 9-14 jaar

Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:LEGO Ninjago 70618 Destiny’s Bounty
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Lego Ninjago Movie Destiny's BountyGa met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's BountyBouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapensOntdek het ultieme wapen (de laserpointer) en oefen je ninjamoves bij de dojo van WuHijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur2292 deligGeschikt voor kinderen van 9-14 jaar Dit artikel heeft ean 5702015611480
Etrias.nl zegt:Etrias zegt:Lego Destiny's Bounty is onderdeel van de Lego Ninjago serie en heeft het Lego nummer: 70618. Deze variant is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
KelCha.nl zegt:KelCha zegt:Ga met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's Bounty! Bouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapens. Ontdek het ultieme wapen (de laserpointer!) en oefen je ninjamoves bij de dojo van Wu. Hijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur!
Leeftijd: 9-14
Aantal onderdelen: 2295
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:Lego Ninjago Movie Destiny's BountyGa met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's BountyBouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapensOntdek het ultieme wapen (de laserpointer) en oefen je ninjamoves bij de dojo van WuHijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur2292 deligGeschikt voor kinderen van 9-14 jaar
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:
- Lego Ninjago Movie Destiny's Bounty
- Ga met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's Bounty
- Bouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapens
- Ontdek het ultieme wapen (de laserpointer) en oefen je ninjamoves bij de dojo van Wu
- Hijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur
- 2292 delig
- Geschikt voor kinderen van 9-14 jaar

Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:- Lego Ninjago Movie Destiny's Bounty
- Ga met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's Bounty
- Bouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapens
- Ontdek het ultieme wapen (de laserpointer) en oefen je ninjamoves bij de dojo van Wu
- Hijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur
- 2292 delig
- Geschikt voor kinderen van 9-14 jaar
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:- Lego Ninjago Movie Destiny's Bounty
- Ga met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's Bounty
- Bouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapens
- Ontdek het ultieme wapen (de laserpointer) en oefen je ninjamoves bij de dojo van Wu
- Hijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur
- 2292 delig
- Geschikt voor kinderen van 9-14 jaar
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:LEGO Ninjago 70618 Destiny’s Bounty
Algemene productdetails
MerkLego
LevensfaseKinderspeelgoed
MateriaalPlastic
Type bouwstenen70618 - Destiny's Bounty
Lego-seriesLego Movie, Lego Ninjago Movie

Alle aanbieders

Voor jou gevonden: Bouwstenen

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.