Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

LEGO Friends Kart Creatieve Tuningshop - 41351

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Bouwstenen

productinformatie
bol.com zegt:bol.com zegt:LEGO Friends Kart Creatieve Tuningshop - 41351Maak persoonlijke karts voor de vriendinnen uit Heartlake City! - van LEGO in de categorie Constructiespeelgoed.
Jantjevanalles.nl zegt:Jantjevanalles zegt:Beleef veel plezier met het maken van persoonlijke karts voor de vriendinnen met de LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop. Kies speciale elementen om de kart van Emma er supercool te laten uitzien en open dan de schuifdeur van de showroom om de kart op de draaiende vloer te plaatsen. Doe alsof je de lakspuit gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Bouw daarna een andere kart met Dean en gebruik het speciale garageplatform om de kart op te tillen en eraan te sleutelen voor de grote race. Ga naar het kantoor boven om te bekijken voor wie je de volgende kart mag aanpassen!

2 minipoppetjes: Emma en Dean in race-outfits met helm
Een figuur van Chico de kat
Een showroom met draaiende vloer en schuifdeur, een kantoor boven met bureaus en een computer, een hefbaar garageplatform, 2 karts met extra aanpassingselementen en een kartlanceerder
Accessoires: flesjes autowax, lakspuit, trofee, mok en een koekje
Gebruik alle elementen om prachtige karts te bouwen en aan te passen voor Emma en Dean
Breng het platform van de garage omhoog om de karts klaar te maken voor de grote race
Gebruik de lanceerfunctie om Emma snel naar haar vrienden toe te laten racen
De Creatieve tuningshop is ca. 16 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diep
De karts zijn elk ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed
Combineer met de sets 41348 Onderhouds- en reparatietruck, 41349 Go-kart diner en 41352 De grote racedag
413-delig
Geschikt voor kinderen vanaf6 jaar

Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Beleef veel plezier met het maken van persoonlijke karts voor de vriendinnen met de LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop. Kies speciale elementen om de kart van Emma er supercool te laten uitzien en open dan de schuifdeur van de showroom om de kart op de draaiende vloer te plaatsen. Doe alsof je de lakspuit gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Bouw daarna een andere kart met Dean en gebruik het speciale garageplatform om de kart op te tillen en eraan te sleutelen voor de grote race. Ga naar het kantoor boven om te bekijken voor wie je de volgende kart mag aanpassen!2 minipoppetjes: Emma en Dean in race-outfits met helmEen figuur van Chico de katEen showroom met draaiende vloer en schuifdeur, een kantoor boven met bureaus en een computer, een hefbaar garageplatform, 2 karts met extra aanpassingselementen en een kartlanceerderAccessoires: flesjes autowax, lakspuit, trofee, mok en een koekjeGebruik alle elementen om prachtige karts te bouwen en aan te passen voor Emma en DeanBreng het platform van de garage omhoog om de karts klaar te maken voor de grote raceGebruik de lanceerfunctie om Emma snel naar haar vrienden toe te laten racenDe Creatieve tuningshop is ca. 16 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diepDe karts zijn elk ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breedCombineer met de sets 41348 Onderhouds- en reparatietruck, 41349 Go-kart diner en 41352 De grote racedag413-deligGeschikt voor kinderen vanaf6 jaar
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:LEGO Friends - Creatieve tuningshop (Speelgoed - Speelgoed)
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Beleef veel plezier met het maken van persoonlijke karts voor de vriendinnen met de LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop. Kies speciale elementen om de kart van Emma er supercool te laten uitzien en open dan de schuifdeur van de showroom om de kart op de draaiende vloer te plaatsen. Doe alsof je de lakspuit gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Bouw daarna een andere kart met Dean en gebruik het speciale garageplatform om de kart op te tillen en eraan te sleutelen voor de grote race. Ga naar het kantoor boven om te bekijken voor wie je de volgende kart mag aanpassen! 2 minipoppetjes: Emma en Dean in race-outfits met helmEen figuur van Chico de katEen showroom met draaiende vloer en schuifdeur, een kantoor boven met bureaus en een computer, een hefbaar garageplatform, 2 karts met extra aanpassingselementen en een kartlanceerderAccessoires: flesjes autowax, lakspuit, trofee, mok en een koekjeGebruik alle elementen om prachtige karts te bouwen en aan te passen voor Emma en DeanBreng het platform van de garage omhoog om de karts klaar te maken voor de grote raceGebruik de lanceerfunctie om Emma snel naar haar vrienden toe te laten racenDe Creatieve tuningshop is ca. 16 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diepDe karts zijn elk ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breedCombineer met de sets 41348 Onderhouds- en reparatietruck, 41349 Go-kart diner en 41352 De grote racedag413-deligGeschikt voor kinderen vanaf6 jaar Dit artikel heeft ean 5702016112030
Speelgoedwinkel.nl zegt:Speelgoedwinkel zegt:Met de LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop kun je de allergaafste karts zelf bouwen!Gebruik alle speciale elementen om de mooiste en snelste karts voor alle vriendinnen van Heartlake City te bouwen!Gebruik de lakspuit om alle kleine schades van de vorige race weg te werken.Bouw samen met Dean nog een kart en plaats die op het garageplatform om de kart op te tillen, zodat je ook onder de kart kunt om ales goed na te kijken en repareren.Is jouw kart af en hoef je nog even niet te racen?Zet hem dan in de showroom op de draaiende vloer, zodat iedereen hem kan bewonderen!De LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop heeft alles wat je nodig hebt om de karts helemaal klaar te maken voor de ultieme race!!- Inclusief 2 minipoppetjes: Emma en Dean in race-outfits met helm, plus een figuur van Chico de kat- De set bestaat uit een showroom met draaiende vloer en schuifdeur, een kantoor boven met bureaus en een computer, een hefbaar garageplatform, 2 karts met extra aanpassingselementen en een kartlanceerder- Accessoires: flesjes autowax, een lakspuit, een trofee, een mok en een koekje- Gebruik alle elementen om prachtige karts te bouwen en aan te passen voor Emma en Dean- Stel je nieuwste ontwerp tentoon op de draaiende vloer van de showroom- Breng het platform van de garage omhoog om de karts klaar te maken voor de grote race- Gebruik de lanceerfunctie om Emma snel naar haar vrienden toe te laten racen!- De Creatieve tuningshop is ca. 16 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diep- De karts zijn elk ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed- Combineer met de sets 41348 Onderhouds- en reparatietruck, 41349 Go-kart diner en 41352 De grote racedag voor eindeloos LEGO® Friends raceplezier!
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop
Degrotespeelgoedwinkel.nl zegt:Degrotespeelgoedwinkel zegt:De Lego Friends meiden willen echt geen saaie auto, daarom gaan ze naar de Lego Friends Creatieve Tuningshop! In deze te gekke tuningshop pimpen ze hun auto's. Mooie kleuren, te gekke vlaggen.. noem maar op!

Ga voor een andere motorkap of wissel de bumper voor een andere look. Te gek!

Lego Friends Creatieve Tuningshop
Met 2 Lego Friends figuren en 1 dierenvriendje
3 verschillende auto's met onderdelen
En heel veel accessoires!
ASK-Bricks24.nl zegt:ASK-Bricks24 zegt:Maak persoonlijke karts voor de vriendinnen uit Heartlake City!
Beleef veel plezier met het maken van persoonlijke karts voor de vriendinnen uit Heartlake City in de Creatieve tuningshop. Kies speciale elementen om de kart van Emma er supercool te laten uitzien en open dan de schuifdeur van de showroom om de kart op de draaiende vloer te plaatsen. Doe alsof je de lakspuit gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Bouw daarna een andere kart met Dean en gebruik het speciale garageplatform om de kart op te tillen en eraan te sleutelen voor de grote race. Ga naar het kantoor boven om te bekijken voor wie je de volgende kart mag aanpassen!
~ De set bestaat uit een showroom met draaiende vloer en schuifdeur, een kantoor boven met
bureaus en een computer, een hefbaar garageplatform, 2 karts met extra aanpassings-
elementen en een kartlanceerder.
~ Gebruik alle elementen om prachtige karts te bouwen en aan te passen voor Emma en Dean.
~ Stel je nieuwste ontwerp tentoon op de draaiende vloer van de showroom.
~ Breng het platform van de garage omhoog om de karts klaar te maken voor de grote race.
~ Gebruik de lanceerfunctie om Emma snel naar haar vrienden toe te laten racen!
? Inclusief 2 mini-poppetjes: Emma en Dean in race-outfits met helm, plus een figuur van Chico de kat.
? Accessoires: flesjes autowax, een lakspuit, een trofee, een mok en een koekje.
? Creatieve tuningshop is ca. 16cm hoog, 25cm breed en 6cm diep.
? Karts zijn elk ca. 3cm hoog, 7cm lang en 3cm breed.

Combineer met de sets #41348 Onderhouds- en reparatietruck, #41349 Go-kart diner en #41352 De grote racedag voor eindeloos LEGO® Friends raceplezier!
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:Beleef veel plezier met het maken van persoonlijke karts voor de vriendinnen met de LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop Kies speciale elementen om de kart van Emma er supercool te laten uitzien en open dan de schuifdeur van de showroom om de kart op de draaiende vloer te plaatsen Doe alsof je de lakspuit gebruikt om de puntjes op de i te zetten Bouw daarna een andere kart met Dean en gebruik het speciale garageplatform om de kart op te tillen en eraan te sleutelen voor de grote race Ga naar het kantoor boven om te bekijken voor wie je de volgende kart mag aanpassen!


- 2 minipoppetjes: Emma en Dean in race-outfits met helm
- Een figuur van Chico de kat
- Een showroom met draaiende vloer en schuifdeur, een kantoor boven met bureaus en een computer, een hefbaar garageplatform, 2 karts met extra aanpassingselementen en een kartlanceerder
- Accessoires: flesjes autowax, lakspuit, trofee, mok en een koekje
- Gebruik alle elementen om prachtige karts te bouwen en aan te passen voor Emma en Dean
- Breng het platform van de garage omhoog om de karts klaar te maken voor de grote race
- Gebruik de lanceerfunctie om Emma snel naar haar vrienden toe te laten racen
- De Creatieve tuningshop is ca 16 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diep
- De karts zijn elk ca 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed
- Combineer met de sets 41348 Onderhouds- en reparatietruck, 41349 Go-kart diner en 41352 De grote racedag
- 413-delig
- Geschikt voor kinderen vanaf6 jaar

Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Beleef veel plezier met het maken van persoonlijke karts voor de vriendinnen uit Heartlake City in de LEGO® Friends 41351 Creatieve tuningshop. Kies speciale elementen om de kart van Emma er supercool te laten uitzien en open dan de schuifdeur van de showroom om de kart op de draaiende vloer te plaatsen. Doe alsof je de lakspuit gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Bouw daarna een andere kart met Dean en gebruik het speciale garageplatform om de kart op te tillen en eraan te sleutelen voor de grote race. Ga naar het kantoor boven om te bekijken voor wie je de volgende kart mag aanpassen!

Inclusief 2 minipoppetjes: Emma en Dean in race outfits met helm, plus een figuur van Chico de kat
De set bestaat uit een showroom met draaiende vloer en schuifdeur, een kantoor boven met bureaus en een computer, een hefbaar garageplatform, 2 karts met extra aanpassingselementen en een kartlanceerder
Accessoires: flesjes autowax, een lakspuit, een trofee, een mok en een koekje
Gebruik alle elementen om prachtige karts te bouwen en aan te passen voor Emma en Dean
Stel je nieuwste ontwerp tentoon op de draaiende vloer van de showroom
Breng het platform van de garage omhoog om de karts klaar te maken voor de grote race
Gebruik de lanceerfunctie om Emma snel naar haar vrienden toe te laten racen!
De Creatieve tuningshop is ca. 16 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diep
De karts zijn elk ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed
Combineer met de sets 41348 Onderhouds en reparatietruck, 41349 Go kart diner en 41352 De grote racedag voor eindeloos LEGO® Friends raceplezier!
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:Beleef veel plezier met het maken van persoonlijke karts voor de vriendinnen met de LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop. Kies speciale elementen om de kart van Emma er supercool te laten uitzien en open dan de schuifdeur van de showroom om de kart op de draaiende vloer te plaatsen. Doe alsof je de lakspuit gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Bouw daarna een andere kart met Dean en gebruik het speciale garageplatform om de kart op te tillen en eraan te sleutelen voor de grote race. Ga naar het kantoor boven om te bekijken voor wie je de volgende kart mag aanpassen!2 minipoppetjes: Emma en Dean in race-outfits met helmEen figuur van Chico de katEen showroom met draaiende vloer en schuifdeur, een kantoor boven met bureaus en een computer, een hefbaar garageplatform, 2 karts met extra aanpassingselementen en een kartlanceerderAccessoires: flesjes autowax, lakspuit, trofee, mok en een koekjeGebruik alle elementen om prachtige karts te bouwen en aan te passen voor Emma en DeanBreng het platform van de garage omhoog om de karts klaar te maken voor de grote raceGebruik de lanceerfunctie om Emma snel naar haar vrienden toe te laten racenDe Creatieve tuningshop is ca. 16 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diepDe karts zijn elk ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breedCombineer met de sets 41348 Onderhouds- en reparatietruck, 41349 Go-kart diner en 41352 De grote racedag413-deligGeschikt voor kinderen vanaf6 jaar
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Beleef veel plezier met het maken van persoonlijke karts voor de vriendinnen met de LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop. Kies speciale elementen om de kart van Emma er supercool te laten uitzien en open dan de schuifdeur van de showroom om de kart op de draaiende vloer te plaatsen. Doe alsof je de lakspuit gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Bouw daarna een andere kart met Dean en gebruik het speciale garageplatform om de kart op te tillen en eraan te sleutelen voor de grote race. Ga naar het kantoor boven om te bekijken voor wie je de volgende kart mag aanpassen!

2 minipoppetjes: Emma en Dean in race-outfits met helmEen figuur van Chico de katEen showroom met draaiende vloer en schuifdeur, een kantoor boven met bureaus en een computer, een hefbaar garageplatform, 2 karts met extra aanpassingselementen en een kartlanceerderAccessoires: flesjes autowax, lakspuit, trofee, mok en een koekjeGebruik alle elementen om prachtige karts te bouwen en aan te passen voor Emma en DeanBreng het platform va
Etrias.nl zegt:Etrias zegt:Lego Creatieve Tuningshop is onderdeel van de Lego Friends serie en heeft het Lego nummer: 41351. Deze variant is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:Beleef veel plezier met het maken van persoonlijke karts voor de vriendinnen met de LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop. Kies speciale elementen om de kart van Emma er supercool te laten uitzien en open dan de schuifdeur van de showroom om de kart op de draaiende vloer te plaatsen. Doe alsof je de lakspuit gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Bouw daarna een andere kart met Dean en gebruik het speciale garageplatform om de kart op te tillen en eraan te sleutelen voor de grote race. Ga naar het kantoor boven om te bekijken voor wie je de volgende kart mag aanpassen!

- 2 minipoppetjes: Emma en Dean in race-outfits met helm
- Een figuur van Chico de kat
- Een showroom met draaiende vloer en schuifdeur, een kantoor boven met bureaus en een computer, een hefbaar garageplatform, 2 karts met extra aanpassingselementen en een kartlanceerder
- Accessoires: flesjes autowax, lakspuit, trofee, mok en een koekje
- Gebruik alle elementen om prachtige karts te bouwen en aan te passen voor Emma en Dean
- Breng het platform van de garage omhoog om de karts klaar te maken voor de grote race
- Gebruik de lanceerfunctie om Emma snel naar haar vrienden toe te laten racen
- De Creatieve tuningshop is ca. 16 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diep
- De karts zijn elk ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed
- Combineer met de sets 41348 Onderhouds- en reparatietruck, 41349 Go-kart diner en 41352 De grote racedag
- 413-delig
- Geschikt voor kinderen vanaf6 jaar
KelCha.nl zegt:KelCha zegt:LEGO Friends Creatieve Tuningshop 41351 voor stoere meiden!Beleef veel plezier met het maken van persoonlijke karts voor de vriendinnen uit Heartlake City in de LEGO® Friends 41351 Creatieve tuningshop. Kies speciale elementen om de kart van Emma er supercool te laten uitzien en open dan de schuifdeur van de showroom om de kart op de draaiende vloer te plaatsen. Doe alsof je de lakspuit gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Bouw daarna een andere kart met Dean en gebruik het speciale garageplatform om de kart op te tillen en eraan te sleutelen voor de grote race. Ga naar het kantoor boven om te bekijken voor wie je de volgende kart mag aanpassen!
Leeftijd: 6-12
Aantal onderdelen: 413
Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:Beleef veel plezier met het maken van persoonlijke karts voor de vriendinnen met de LEGO Friends 41351 Creatieve Tuningshop. Kies speciale elementen om de kart van Emma er supercool te laten uitzien en open dan de schuifdeur van de showroom om de kart op de draaiende vloer te plaatsen. Doe alsof je de lakspuit gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Bouw daarna een andere kart met Dean en gebruik het speciale garageplatform om de kart op te tillen en eraan te sleutelen voor de grote race. Ga naar het kantoor boven om te bekijken voor wie je de volgende kart mag aanpassen!

- 2 minipoppetjes: Emma en Dean in race-outfits met helm
- Een figuur van Chico de kat
- Een showroom met draaiende vloer en schuifdeur, een kantoor boven met bureaus en een computer, een hefbaar garageplatform, 2 karts met extra aanpassingselementen en een kartlanceerder
- Accessoires: flesjes autowax, lakspuit, trofee, mok en een koekje
- Gebruik alle elementen om prachtige karts te bouwen en aan te passen voor Emma en Dean
- Breng het platform van de garage omhoog om de karts klaar te maken voor de grote race
- Gebruik de lanceerfunctie om Emma snel naar haar vrienden toe te laten racen
- De Creatieve tuningshop is ca. 16 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diep
- De karts zijn elk ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed
- Combineer met de sets 41348 Onderhouds- en reparatietruck, 41349 Go-kart diner en 41352 De grote racedag
- 413-delig
- Geschikt voor kinderen vanaf6 jaar
Algemene productdetails
MerkLego
MateriaalPlastic
Type bouwstenen41351 - Creatieve tuningshop
Lego-seriesLego Friends
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.